archiveобвинение

ПравдаСветСиндикат

Синдикат: Обвинението против синдикалниот лидер е извршување на притисок

Самостојниот синдикат на „Застава оружје“ оценил дека почетокот на судењето на Претседателот на тој синдикат, по кривичната пријава на Претседателот...