Заев: Акцијата нека ни биде поттик за да ја подигнеме нашата еко-свест

40.000 административци заедно со премиерот Зоран Заев, министри, директори, градоначалници, судии, обвинители, денеска чистеа низ земјава. Акцијата ја организираше Владата

Прочитај повеќе

Потпишан колективниот договор на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“

Потпишан колективниот договор на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“

Прочитај повеќе

24вести: Штерјев вели дека некои прашања не заслужуваат одговор

„Некои прашања не заслужуваат одговор“ – одговори претседателот на советот за јавни обвинители Коле Штерјев, на прашање за заканите кои

Прочитај повеќе