АМНЕСТИ ИНТЕРНЕШНЛ : СТОТИЦИ РАБОТНИЦИ МИГРАНТИ ЗАМИНУВААТ ОД КАТАР БЕЗ ПЛАТА

Стотици работници мигранти се вратиле дома без плата од Катар и покрај ветувањата во заливската земја за подобрување на работните

Прочитај повеќе