Лекција по трудово право: Права и обврски при постапка за вработување

Рубрика за трудово и социјално право Тема: Права и обврски при постапка за вработување Законот за работни односи ја уредува

Прочитај повеќе

Како да се усогласат семејниот и работниот живот?

КАКО ДА ГИ УСЛОГЛАСИМЕ РАБОТНИТЕ СО СЕМЕЈНИТЕ ОБВРСКИ? Професорот Јовевски во прилог дава одговор и дискутира на следните теми и

Прочитај повеќе

СОНК: МОН не ја почитува репрезентативноста на СОНК

Самостојниот синдикат за образвание, наука и култура – СОНК реагира во однос на дел од ставовите на Министерството за образование

Прочитај повеќе