Обединетите Нации имплементираат проект за подобрување на прават на жените

Бобан Илијевски Денеска се одржа последната конференција за проектот „Жените имаат права“ којшто бил финансиран од страна на Организацијата на

Прочитај повеќе

Путин не ја споделува светската возбуда околу ставовите на Грета Тунберг

Рускиот претседател Владимир Путин во средата имаше го насочи вниманието кон активистка за климатски промени, активистката Грета Тунберг, укажувајќи на

Прочитај повеќе