Кочовски: Не можам да разберам како народот кој покажа толку жар за Ѓоковиќ, не покажува толкав жар за домашните проблеми

Фејсбук статус на Бобан Кочовски, Претседател на Движењето за социјална правда „Обединети Работници“:   Целосно ја разбирам загриженоста на нашиот

Прочитај повеќе