- Advertisement -

archiveобразоание

МакедонијаСиндикат

Пензионерскиот синдикат на Македонија со поддршка за СОНК

Пензионерскиот синдикат на Македонија при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија ги поддржува легитимните барања на Самостојниот синдикат за образование,...