archiveобразование

СветСветот на работникотСиндикат

Добра вест за просветарите: Наставниците добиваат работа на полно работно време

Министерот за образование, наука и технолошки развој на Србија, Младен Шарчевиќ најавил распишување на конкурс за вработување во просветата. Конкурсот...
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

СОНК, СКРМ и Министерството за култура го потпишаа колективниот договор

Бобан Илијевски Министерството за култура, Самостојниот синдикат за образование, наука и култура - СОНК и синдикатот на културата на Република...
1 2 3 4 5 23
Page 3 of 23