Работилница: Најголемо незадоволство кај просветните работници поради ниските плати и вмешаноста на политиката

Бобан Илијевски Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија денеска организираше работнилница на тема „Подобрување на вклученоста на работниците од образовниот

Прочитај повеќе