Царовска: во Прилеп имаме активни инвестиции во образовната инфраструктура во вредност од 60 милиони денари

Прилеп е една од општините која се наоѓа на инвестициската агенда на Министерството за образование и наука, каде во моментов

Прочитај повеќе