Од септември 720 образовни асистенти во основните училишта во земјава, наскоро ќе се објави оглас за нивно ангажирање

Подигнувањето на степенот на инклузивност на националниот образовен систем е стратешки приоритет и клучна цел во програмата за работа на

Прочитај повеќе