Царовска на Дигитален самит за Западен Балкан: Учењето на далечина е успешен одговор на предизвиците од пандемијата

Министерството за образование и наука и Бирото за развој на образование продолжуваат да инвестираат во подобрување на дигиталните вештини и

Прочитај повеќе