- Advertisement -

archiveОБСЕ

ПравдаСветот на работникот

ЗНМ и ОБСЕ: Обезбедени заштитните средства за новинарите и медиумските работници

Здружението на новинарите (ЗНМ) и Мисијата на ОБСЕ во Скопје информираат дека денеска започна дистрибуцијата на пакетите со заштитни средства...
МакедонијаПравда

МИОА и ОБСЕ потпишаа меморандум за соработка, во рамки на конференција за реформа на јавната администрација

Министерството за информатичко општество и администрација со поддршка на ОБСЕ, организираа конференција на тема: „Стратегија за реформа на јавната администрација...