- Advertisement -

archiveобјект

Наука

Јапонија работи на протокол за соочување со НЛО

Откако Пентагон објави видеа од неидентификувани летечки објекти (НЛО) минатиот месец, јапонската влада почна да се подготвува за потенцијална средба со такви...