АЕК вработува тројца – тие со плата од 80 и 55 илјади треба да се Албанци, третиот со плата од 50 илјади треба да е Турчин

Агенцијата за електронски комуникации распишала огласи за вработување за три работни места, од кои едната плата е над 80 илјади

Прочитај повеќе

Газда Горан на работниците покрај платата им подарува и бесплатен одмор на море – Поради големиот интерес, морал голем број од луѓето да одбие

Газда Горан од околина на Неготин, Србија, најверојатно е еден од најпосакуваните работодавачи во Србија, бидејќи на своите работници освен

Прочитај повеќе

Во Хрватска масовно се бараат готвачи: Платите преку 4,500 евра? Се дигнала прашина околу еден оглас

И оваа година, пред започнувањето на сезоната, речиси сите во Хрватска бараат работници – особено на приморјето. Угостителите често ветуваат

Прочитај повеќе

Бараат работник за најверојатно најневообичаената работа во регионот: Има врска со луксузна вила

Како што се приближуваме до летото, Хрватска повторно интензивно „работи“ на својата квалитетна туристичка понуда која, секако, во фокус го

Прочитај повеќе

Дали некогаш сте виделе ваков оглас за работа во медиум?

Основачот на еден од најпознатите хрватски портали Индекс, Матија Бабиќ на својот Фејсбук профил објавил несекојдневен оглас за работа за

Прочитај повеќе

Плати до 39.338 денари: Собрание на Македонија вработува 19 службеници

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 731/2021 за вработување на 19 државни службеници од група I, подгрупа I во Собрание на Република

Прочитај повеќе

Царинската управа вработува 16 службеници

Министерството за финансии објави оглас за вработување во Царинската управа. Се бараат 16 виши царинарници за вработување во испостава Скопје

Прочитај повеќе

Министерство за труд и социјална политика вработува 10 државни службеници

Министерството за труд и социјална политика објави оглас за вработување на 10 државни службеници. Се бара раководител на Одделение за

Прочитај повеќе

Агенцијата за цивилно воздухопловство вработува – плата: 83,200 денари

Агенцијата за цивилно воздухопловство објави оглас за вработување на еден државен службеник – советник/ инспектор за воздухопловно – спортски дејности

Прочитај повеќе

Universal Media Скопје отвори оглас за две работни позиции

Universal Media Скопје (UM) е водечка full service медиумска агенција, специјализирана за планирање и закуп на огласувачки простор на сите медиумски

Прочитај повеќе