archiveодбрана

ПравдаСветот на работникот

Објавен оглас за вработување на 200 војници во АРМ

Министерството за одбрана објави оглас за прием на 200 професионални војници на служба во македонската армијата, за работа на определено...
ПравдаСветот на работникот

Ковид-19: Сексуалните работници во Франција бараат помош од државата

Здруженијата за одбрана на сексуалните работници, погодени од „екстремна финансиска несигурност” поради спроведувањето на ограничувањата за движење за да се...
МакедонијаПравдаСиндикат

Нацев: Cе соочуваме со дисбаланс во paспределбата на ставките за буџетот за apмијата

Професорот по одбрaнбени студии и бeзбедност од Европскиот универзитет, Александар Нацев, во интервју за порталот Сигнал мкд вечерва истакна дека...
1 2
Page 1 of 2