archiveодноси

МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(Видео) Неделков: Ќе поднесеме кривични пријави до организаторите на синдикатот на УКИМ

Бобан Илијевски Ќе поднесеме кривични пријави до оние коишто го иницираат и организираат синдикатот на универзитети, рече на денешната прес...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

СОНК и НАкС: Заедно ќе презeмеме законски мерки против намерата за формирање на синдикат на универзитетите

Бобан Илијевски Ќе ги преземат сите законски и легитимни мерки доколку ректорите на јавните универзитети не се откажат од намерата...
1 2 3
Page 1 of 3