- Advertisement -

archiveОзонска

Наука

Озонската обвивка се подобрува, научниците откриваат какви промени ќе донесе тоа

Дупката во озонската обвивка над Антарктикот полека „закрепнува“, затоа што дојде до намалување на користењето на супстанци кои доведуваат до...