Општествено одговорни компании донираа 85 неинвазивни респиратори

Министерот за здравство, по примпредавањето, изрази голема благодарност до компаниите Мега, Голден арт, Акустик и Гримак за многу значајната донација

Прочитај повеќе

Повеќе компании донираат за Општата болница во Куманово

 Повеќе општествено одговорни компании донираат материјали за работа на Кумановската општа болница, информираа денеска од јавната здравствена установа. Ротари клубот

Прочитај повеќе

Филип Морис донира медицинска опрема во вредност од 110.000 евра за Клиниката за инфективни болести во Скопје

Општествено одговорните компании постојано се обидуваат да дадат некаков придонес за моменталната ситуација во Македонија, а таква е и Филип

Прочитај повеќе

Шилегов: Нема да дозволиме на кејот да никне дива населба

Екипите на Град Скопје во соработка со општествено одговорни компании веќе два дена темелно ги отстрануваат остатоците од дивата населба

Прочитај повеќе