- Advertisement -

archiveопштина

НовостиПравдаСветот на работникот

Стоилковски: Нема општина водена од СДСМ во која е реализиран капитален проект или се создадени работни места, време е да замине во историја

Нема општина водена од СДСМ со реализиран капитален проект, во која е отворен капацитет и вработувања за граѓаните или во...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Административка од Штип добила отказ поради држење на партиска прес – конефернција додека била на боледување

Вчера поранешна директорка на Дом на млади во Штип која била вработена во штипската администрација била отпуштена од работа, поради...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Јавен повик за ангажирање невработени лица во Општина Аеродром

Општина Аеродром објави јавен повик за ангажирање на евидентирани невработени лица на работното место „образовен асистент“ и „помагател на стари...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Општина Куманово објави повик за вклучување во проектот „Креирање можности за работа за сите“

Општина Куманово ги повикува заинтересираните невработени лица да се вклучат во проектот „Општинско-корисна работа-СДЦ”, проект „Креирање можности за работа за...
1 2 3 11
Page 1 of 11