archiveопштина

ПравдаСветот на работникот

Средба на Гласен Текстилец со градоначалникот на Штип, Благој Бочварски

Фејсбук статус на Гласен Текстилец: Денеска се оддржа средба меѓу претседателката на Гласен Текстилец Кристина Ампева и Градоначалникот на Општина...
1 2 3 4 11
Page 2 of 11