- Advertisement -

archiveопштина

Македонија

Општина Центар и Еко Логик ќе потпишат меморандум за соработка

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и Никола Нешковски, директор на Еко Логик – Здружение за заштита и унапредување на...
Правда

Макрадули, Богдановиќ и Зиков денеска ја посетија детската градинка “Кочо Рацин” објект Панорама – Водно

Заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ и финансискиот директор на...
1 2 3 4 5 11
Page 3 of 11