- Advertisement -

archiveопштини

НовостиПравда

Царовска на состанок со ЗЕЛС: Општините како основачи на училиштата, ќе бидат вклучени во подготовките и имплементација на целата реформа

Министерката за образование и наука Мила Царовска и членови на работната група денес одржаa работен состанок со претставници на Управниот...
ЕкономијаМакедонија

70 милиони евра ќе им бидат распределени на сите 80 општини за изградба и санација на локални патишта и улици, како и на друга патна инфраструктура

Седумдесет милиони евра ќе им бидат распределени на сите 80 општини за изградба и санација на локални патишта и улици,...