Тренчевска: Ќе имаме нов Општ колективен договор за јавниот сектор со кој ќе се обезбеди постојан раст на платите

Новиот Општ колективен договор во јавниот сектор на кој се работи, ќе обезбеди поголеми права за работниците, а новата методологија

Прочитај повеќе