- Advertisement -

archiveорганизатори

МакедонијаПравда

,,Стоп за грабежот‘‘ – порака од маршот во Скопје

Со автомобили, велосипеди, но и пешки, граѓаните излегоа на протестен марш под мотото “Стоп за грабежот”. Бараат да запре легалниот...