#конкурентнаПЛАТА – практичен водич за подобрување на конкурентноста и зголемување на продуктивноста на секоја компанија

#конкурентнаПЛАТА е прв продукт од Истражувањето на плати, додатоци и надоместоци кој ги отсликува спецификите на домашниот пазар, а е

Прочитај повеќе

Промена на структурата на фирмите за поголем економски раст, а со тоа и поголеми плати

Автор: Бобан Илијевски Работниците во Македонија немаат многу голем избор при одлучувањето за вработување во некоја голема компанија, бидејќи најголемиот

Прочитај повеќе