- Advertisement -

archiveоризо-производители

ПравдаСветот на работникот

Тутунарите во сабота ќе протестираат пред Владата

По лозарите, овоштарите, оризо-производителите и сточарите, и пелагонските тутунопроизводители го креваат својот глас. Селективно исплатените субвенции и отуството на зелената...