На осигуреник не сакале да му го продолжат осигурувањето затоа што заболел од рак?!

На осигуреник не му беше продолжено осигурувањето поради тоа што во меѓувреме му бил дијагностициран рак, информираше Агенцијата за супервизија на

Прочитај повеќе