Ковачевски најави најмалку 10 отсто поевтинување на основните прехранбени производи

Намалување од најмалку 10 отсто на цените на основните прехранбени производи, најави премиерот Димитар Ковачевски кој е во работна посета

Прочитај повеќе

Бектеши: Во наредните десет дена се очекува намалување на цените на основните прехранбени производи

Во наредните десет дена очекуваме намалување на цените на основните прехранбени производи, посебно на тие наведени во Одлуката за утврдување

Прочитај повеќе

„ПАРИ“ АНАЛИЗИРА: УТРЕ СЕ ОДМРЗНУВААТ ЦЕНИТЕ, Што можевме да купиме порано, а што сега за една просечна плата?

Од утре се одмрзнуваат цените на основните прехранбени производи, а се ограничува трговската маржа за леб, шеќер, сол, брашно –

Прочитај повеќе

Ново поскапување – зејтинот стигна 120 денари, пиперките 300 денари!

Цените на основните прехранбени производи и натаму вртоглаво растат. Цената за маслото за јадење достигна и 120 денари, покачување има

Прочитај повеќе