10 острови за работа на далечина: На еден нив дневно трошокот е 1,023 денари

Многумина од оние кои работеле на далечина, повеќе не сакаат да се вратат на „старо“. Велика Британија моментално ја тестира

Прочитај повеќе

Најголемиот вулкан во светот едвај се гледа над морската површина

Два мали острови што ѕиркаат над брановите во северниот дел од Тихиот Океан се само врвови на најголемиот вулкан во

Прочитај повеќе