- Advertisement -

archiveосуда

Правда

Хелсиншки комитет: Остра осуда за обидите да се попречи правото на протест

Хелсиншкиот комитет за човекови права остро ги осудува обидите да се попречи уставно загарантираното право на мирен протест на средношколците. Истовремено, известуваме дека...
МакедонијаСиндикат

Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита ги осуди нападите на докторите

Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита денеска преку соопштение ги осуди нападите на докторите, медицинските сестри и другите...