Започнува одржувањето на отворените денови на тема ЕДНАКВОСТ И НЕДИСКРИМИНАЦИЈА

Под мотото ПРЕПОЗНАЈ, ПРИЈАВИ, СПРЕЧИ ДИСКРИМИНАЦИЈА, во седум градови во Република Северна Македонија, ќе се одржат еднодневни настани, во форма на

Прочитај повеќе