- Advertisement -

archiveотворено

МакедонијаСиндикат

САДУ до Манчевски: Јавниот сектор го држите под притисок

Синдикатот на администрација и државна управа - САДУ при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија - КСС испрати отворено писмо...
Правда

Отворено писмо до политичарите…

Претседателката на Здружението „Гласен Текстилец“, Кристина Ампева на својот фејбук профил објави отворено писмо до политичарите. Писмото ви го проследуваме...