archiveотпремнина

Правда

Пропадната фирма тужи поранешен работник: бара да врати 3,500 евра отпремнина

Против поранешниот Претседател на здружението на мали акционери на пропадната фабрика за производство на цигари, Залитбор Кољинчиќ се води необична...
ПравдаСветот на работникот

Левица: Незаконски избркани 250 работници од Конфекција Стоби, властите го штитат газдата!

Денес Левица поднесе пријава до Државниот инспекторат за труд против велешката конфекција Стоби, откако неколку работници алармираа до нас дека...