Мичуринци на протест против изградба на градинка во дворот на ООУ „Блаже Конески“

Родителите и учениците од ООУ „Блаже Конески“ во скопската населба Мичурин денска од 12 часот ќе излезат на мирен протест

Прочитај повеќе