За земјиште во Врапчиште од 240 илјади евра неактивна фирма добила кредит од 380 илјади евра

Оштетените штедачи од Еуростандард банка во денешното соопштение откриваат дека неактивна фирма со еден сопственик основана во 2013 година во 2018

Прочитај повеќе