OKTA со поддршка на лицата со оштетен вид за нивно полесно учество во сообраќајот

По повод Светскиот ден на белиот стап, ОКТА и Националниот сојуз на слепи на Република Северна Македонија потпишаа меморандум за

Прочитај повеќе