Витаминка со пакетчиња за штитениците на Националниот сојуз на глуви и наглуви

Витаминка подели новогодишни пакетчиња за децата одНационалниот сојуз на глуви и наглуви на Република Северна Македонија. Пакетчињата преку локалните канцеларии

Прочитај повеќе