Новогодишни пакетчиња за децата со ментална и телесна попреченост

Градоначалникот на Општина Аеродром Златко Марин ги посети децата од Дневниот центар за деца со ментална и телесна попреченост и

Прочитај повеќе

Градоначалникот Филип Темелковски пред празнично подели новогодишни пакетчиња

Во пресрет на големиот христијански празник католички Божиќ, градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски и претседателот на Советот на

Прочитај повеќе