- Advertisement -

archiveпакет

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Битиќи: И со четвртиот пакет мерки платежни картички за граѓаните и помош за компаниите

Четвртиот пакет економски мерки повторно предвидува платежни картички за категориите граѓани како самохраните родители и пензионерите со ниски пензии, за...
ЕкономијаМакедонија

Владата ќе дели помош: Картички и ваучери за најранливите, обуки за млади и викенд без ДДВ

Ревитализација, опоравување на економијата, стимулирање на потрошувачката и на индустријата, во ова треба да помогне тртиот пакет на економси мерки,...