Соопштение од АВРСМ за сите корисници на паричен надоместок

Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија на крајот од минатата недела (11.02.2022 година) објави дека е извршена редовна исплата

Прочитај повеќе

Лекција по трудово право: Паричен надоместок во случај на невработеност

РУБРИКА ЗА ТРУДОВО И СОЦИЈАЛНО ПРАВО Тема: Паричен надоместок во случај на невработеност Пандемијата на коронавирусот го потресе пазарот на

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Под кој услови може да се исполни правото на надоместок за невработени – ковид случаи

ПАРИЧЕН НАДОМЕСТОК ЗА НЕВРАБОТЕНИТЕ – КОВИД СЛУЧАИ Правото на паричен надоместок може да го остварат сите невработени без разлика на

Прочитај повеќе