- Advertisement -

archiveпарк

МагазинНовости

Отврен мини ЗОО Парк во средното училиште СУГС „Браќа Миладиновци“

Денеска, во присуство наминистерката за образование и наука, Мила Царовска, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа, , градоначалникот...
Македонија

Нуредини: Владата донесе одлуки за прогласување на Шар Планина за Национален парк и прогласување на Осоговските планини за заштитено подрачје

Владата донесе одлуки за прифатливост на предлозите за прогласување на Шар Планина за заштитено подрачје во категоријата Национален парк и...