Народот мора да покаже отпор кон политичките поделби и да го отфрли говорот на омраза

Текстот којшто следува нема врска со работничките права или со работниците, туку со сите луѓе, граѓани на оваа држава чиешто

Прочитај повеќе

Апасиев: Да се воведе данок на луксуз за богатите, а не да се крати од работниците

Овие квазимерки на двете наши најголеми бизнис-партии се слични на „плановите“ на сопствениците за т.н. „финансиски консолидации“ во компаниите каде

Прочитај повеќе

Кога ќе имаме ТВ дуел на политичките партии за работничките права?

Автор: Бобан Илијевски Освен постојаните политички препукувања помеѓу двете партии кои се главните конкуретни за формирање на следната Влада, друго

Прочитај повеќе