Град Скопје: Нови столпчиња и реконструкција на тротоари и пешачки патеки во Скопје

Екипите на ЈП „Улици и патишта” во изминатиов период санираа плочник на улица 11-ти Октомври пред зградата на Собранието, работеа

Прочитај повеќе

Во Аеродром се поплочуваат нови површини за паркирање

Општината Аеродром реализира инфраструктурни активности и деновиве продолжува со редовната санација на пешачките патеки. Исто така се работи и на

Прочитај повеќе