- Advertisement -

archiveПатишта

Македонија

Со 600.000 багреми пошумени косините на автопатот Миладиновци – Штип

На површина од 30 хектари долж автопатот се засадени багреми. Пошумувањето, што стартуваше есенва, се реализира со 13 милиони денари,...