Пациент натепал вработен во Психијатриската болница Демир Хисар

Вработен во Психијатриската болница Демир Хисар бил нападнат од пациент додека бил на работното место. „ На 25.10.2021 во Полициската

Прочитај повеќе

Пациент нападнал вработена во Комплекс клиники „Мајка Тереза“

Вработена во Комплекс клиники „Мајка Тереза“ била жртва на физички напад. Таа во полицијата пријавила дека вчера додека била на своето

Прочитај повеќе

Роднини на починат пациент нападнале здравствени работници

Нов инцидент на напад на персонал во болницата “8 Септември” се случил во текот на минатата ноќ. Роднини на починат

Прочитај повеќе