- Advertisement -

archiveПелагонија

ПравдаСветот на работникот

Протест на земјоделците во Битола

Земјоделци од Пелагонија денеска на пладне повторно на протест пред зградата каде што се наоѓа подрачното министерство за земјоделие, шумарство...