- Advertisement -

archiveпензионерски синдикат

ИнтервјуаНовости

Спасовски: Пензионерите во 2020 беа на работ на сиромаштија – Потребен е поволен пензиски модел

Претседателот на Пензионерскиот синдикат на Македонија Марјан Спасовски во интервју за порталот Работник зборуваше за тоа каква година беше 2020...
ИнтервјуаМакедонијаСиндикат

(ВИДЕО)„Пензионерскиот синдикат дел од европското семејство на синдикати ФЕРПА“

Дел од интервјуто со Претседателот на пензионерскиот синдикат на Македонија, г-дин Марјан Спасовски каде зборува за Европската Федерација на пензионери и...