„ПАРИ“ –АНАЛИЗА: ПЕНЗИСКАТА ДУПКА ЗА 10 ГОДИНИ „ПРОГОЛТА“ 4,2 МИЛИЈАРДИ ЕВРА од државната каса

Во јануари пензиите се зголемија за 2,9 проценти, а во септември ќе има ново зголемување, согласно законските измени со кои

Прочитај повеќе