Лекција по трудово право: Утврдување на пензиската основа согласно работното време (полно или скратено)

Рубрика за трудово и социјално право Тема: Утврдување на пензиската основа согласно работното време (полно или скратено) При утврдувањето на

Прочитај повеќе